Wie ben ik.

GJK Trommelbouw.

 

Al zo lang ik weet is drummen een deel van mijn leven. 

Ik ben geboren en  getogen in Oudenbosch, een plaats in West-Brabant, en ben opgegroeid in een gezin met 6 kinderen. In mijn vroege jeugd had je als vrijetijdsbesteding de keuze uit twee opties sporten of muziek maken. Bij mij was de keuze niet moeilijk, al van kind af aan  zat het drummen , trommelen er al in.

 

Na gestart te zijn bij de plaatselijke drumband  en doorgegroeid te zijn naar korpsen in de regio heb ik al  vrij snel mijn instructeurs diploma's gehaald . Ik ben als slagwerkinstructeur meerdere jaren  verbonden geweest aan diverse clubs in de buurt. Tevens heb ik meerdere jaren mee gedaan aan solisten concoursen in Nederland.

 

Aangezien we thuis niet alle financiële middelen hadden om goed materiaal te kunnen kopen ben ik al vrij vroeg zelf gaan sleutelen aan trommen . Mijn vader deed hetzelfde voor de plaatselijke verenigingen en al snel  stond het ouderlijk huis vol met alle soorten trommen en drumstellen. Van mezelf dan wel van anderen....

 

Ik heb dit  repareren en restaureren (met ups en downs) nooit losgelaten en ben na al die jaren van alle markten thuis. Ik repareer alle trommen tot begin jaren 90, ik maak kalf en geitenvellen en produceer zelf snaredrums , paradetrommen  en touwgespannen trommen op maat naar wens van de klant. Aangezien ik de klant de volle aandacht wil geven ben ik enkel op afspraak open voor advies, en allerhande reparaties voor alle budgetten.  Koffie en een Brabants worstenbroodje staan dan klaar.